Club-trainer Parker heeft sinds zijn komst nog meer chaos gecreëerd: "Niet het gevoel dat het nog goed komt"

Club-trainer Parker heeft sinds zijn komst nog meer chaos gecreëerd: "Niet het gevoel dat het nog goed komt"
Foto: © photonews

Iedereen vraagt zich af of Scott Parker het allemaal zelf nog weet. Elke week schudt hij wel iets anders uit de mouw en niets lijkt te werken. Ook analist Marc Degryse vraagt zich af of het nog goed komt.

Al die wisselende opstellingen en tactieken... De spelers weten niet meer waar ze aan toe zijn, maar de trainer lijkt het zelf ook niet te weten. "Nu ook weer: drie anderen in de basis, met daar bovenop ook nog eens twee positiewissels met Odoi die naar de rechtsback verschoof en Lang van valse negen terug naar de linkerflank", zucht Degryse in HLN. "En nog bleek Club niet bij machte een antwoord te verzinnen op het voetbal van Cercle."

Achteraf zei Parker dat Club twee stappen achteruit heeft gezet. "Daarmee laat hij volgens mij zijn spelers toch wel vallen, en zullen zij nu naar hem kijken om een oplossing aan te reiken. Geen gezonde situatie, lijkt me, en ik zie Club niet meteen zomaar weer twee stappen vooruit zetten. Persoonlijk heb ik echt niet het gevoel dat het nog goed komt met Club en met Parker."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties