'Club Brugge staat open voor vreemde kronkel met Simon Mignolet na vertrek Scott Parker'

'Club Brugge staat open voor vreemde kronkel met Simon Mignolet na vertrek Scott Parker'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge moet na het ontslag van Scott Parker op zoek naar een nieuwe trainer. Voor de vierde keer in iets meer dan een jaar tijd.

Wat fout kan lopen, dat loopt op dit moment ook fout bij Club Brugge. Het ontslag van Scott Parker was de kroniek van een aangekondigde dood. Maar de enige weg voor blauwzwart is vooruit en dus moet Club Brugge kijken voor opties. Te beginnen met dit weekend het duel tegen Standard.

Nieuw gezichtsverlies kan Club Brugge echt niet meer lijden richting de play-offs. Winnen van de Rouches is dan ook van moeten. Daarbij wil Club Brugge openstaan voor alle mogelijke pistes. Rik De Mil is voorlopig de trainer ad interim, maar volgens Het Nieuwsblad kiest blauwzwart ook voor een vreemde kronkel.

De nieuwe interimtrainer wordt bijgestaan door enkele assistenten van Club NXT, maar hij zou nog meer assistentie krijgen. “Ook de spelers zouden worden geconsulteerd. Enkelen onder hen, zoals doelman Simon Mignolet, beschikken over een volwaardig trainersdiploma”, schrijft de krant.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties