"Gedegouteerd": KRC Genk wil heel ver gaan na niet-selectie Heynen en Trésor

"Gedegouteerd": KRC Genk wil heel ver gaan na niet-selectie Heynen en Trésor
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Geen Bryan Heynen, geen Mike Trésor. De selectie van Domenico Tedesco is op bepaalde vlakken een blauwdruk van die van Roberto Martinez.

KRC Genk had vooraf de nodige druk op de ketel gezet en wilde erg graag dat Heynen en Trésor bij de selectie zouden gaan zitten, maar dat is niet gebeurd.

In het algemeen wordt de Jupiler Pro League zo goed als overgeslagen, al zijn Vertonghen en Debast van Anderlecht er wél bij.

Close call

"Ik heb gekozen voor een kleine selectie", aldus Domenico Tedesco op zijn persconferentie in Tubeke bij de bekendmaking van 24 namen, waaronder vier doelmannen.

De Condé Dimitri
© photonews

"Het was nipt, maar Heynen, Trésor en Vanaken zijn er dus onder meer niet bij. We blijven die spelers uiteraard volgen."

Interne evaluatie

Bij KRC Genk zijn ze niet tevreden, en dan zeggen we het nog met een eufemisme. "Gedegouteerd", klinkt het in een eerste reactie van Dimitri De Condé bij Het Laatste Nieuws.

"We zullen onze samenwerking met de federatie intern gaan evalueren. Ik stel vast dat spelers die bij hun club niet spelen wél worden opgeroepen. Ik vind dit een totaal gebrek aan respect naar onze club toe."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties