Wouter Vrancken laat zich uit over arbitrage na verlies in Standard: "Zijn sorry? Daar zijn we vet mee"

Wouter Vrancken laat zich uit over arbitrage na verlies in Standard: "Zijn sorry? Daar zijn we vet mee"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk ging onderuit op bezoek bij Standard met 2-0 en ziet zo Union naderen tot op twee punten. Wouter Vrancken had achteraf wel een en ander te vertellen.

Zeker de manier waarop de 1-0 viel is bij Wouter Vrancken op de maag blijven liggen, want Sadick stond al eventjes klaar om Cuesta te komen vervangen na een blessure. Maar dat mocht niet van de arbitrage.

"En net dan valt de 1-0, ook al was de vervanging al doorgegeven. Een goal slikken, terwijl we met tien staan, dat is niet leuk. Het zijn absurde situaties, zoals vorige week ook met die penalty die we tegenkregen."

Om moe te worden

Scheidsrechter Laforge sprak met Vrancken tijdens de rust: "Hij gaf aan dat hij te snel liet doorspelen en heeft sorry gezegd. Tja, daar zijn wij vet mee. Tot aan dat doelpunt speelden we gewoon een goede wedstrijd", aldus Vrancken duidelijk.

"Het is om er moe van te worden, altijd zo goals slikken. Dat zo'n dingen nog altijd kunnen in het profvoetbal en beslissend zijn. Ik ben fier op mijn spelers: na de rust konden ze boven de situatie staan. Ik ben tevreden met hoe mijn spelers hebben gespeeld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties