Dronken in kleedkamer? Mannaert openhartig over verslaving: "Zal moeten stoppen met drinken of samenwerking met Club Brugge stopt"

Dronken in kleedkamer? Mannaert openhartig over verslaving: "Zal moeten stoppen met drinken of samenwerking met Club Brugge stopt"

Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe hebben de voorbije maanden moeilijke tijden gehad bij Club Brugge. Die eerste is nu openhartig over zijn problemen.

Binnen de Raad van Bestuur bij Club Brugge was er een klacht binnengekomen over alcoholmisbruik van CEO Vincent Mannaert tijdens de werkuren.

De sterke man van blauw-zwart beseft dat hij een drankprobleem heeft. Dat geeft hij zelf ook openhartig toe in HUMO.

Mannaert en Verhaeghe

Zo zou hij een keertje dronken uit de kleedkamer zijn gezet na de nederlaag tegen Porto, terwijl hij ook al betrapt werd op rijden onder invloed.

"Het klinkt heel heftig, gelukkig zijn er meer goede dagen dan slechte", aldus Mannaert. "Maar Bart Verhaeghe heeft me er streng op aangesproken."

Vertrouwen

"Ik worstel ermee, al jarenlang. En ik ben er ook voor in therapie", is de CEO duidelijk. Net zoals hij ook beseft dat zijn toekomst op het spel staat.

"Ik vermoed dat ik er echt mee moet ophouden, of dat anders de samenwerking met Club Brugge stopt." Voorlopig kreeg hij van de Raad van Bestuur wel het vertrouwen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties