Karel Geraerts heeft een groot probleem om trainer van Club Brugge te worden

Karel Geraerts heeft een groot probleem om trainer van Club Brugge te worden
Foto: Photonews

Club Brugge is op zoek naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen. Karel Geraerts is één van de belangrijkste kandidaten.

Als het om het trainersschap bij Club Brugge gaat, dan zijn Ronny Deila van Standard en Karel Geraerts van Union SG de twee belangrijkste namen die genoemd worden om de job richting volgend seizoen in te vullen.

Voor Marc Degryse is Karel Geraerts de voornaamste kandidaat. Jan Mulder ziet Union SG zelfs veel beter voetbal spelen dan dat dit onder Felice Mazzu het geval was. Zijn houding en mentaliteit alleen al, zijn precies wat Club Brugge op dit moment nodig heeft.

Toch is er ook één groot probleem wat Karel Geraerts wel eens zou kunnen tegenhouden om richting het Jan Breydelstadion te trekken. Dat vertelt Marc Degryse bij Het Laatste Nieuws heel erg duidelijk.

“Ik las wel dat hij tien jaar geleden eens een conflictje heeft gehad met Mannaert. Dat hij toen kritiek had op de nieuwe manier van werken. Met die iPads, en zo. Als dat een reden zou zijn om hem nu niet te pakken, zou dat óók een fout zijn”, klinkt het.

Een probleem dat zichzelf wel eens zou kunnen oplossen, want ook de positie van Vincent Mannaert is na de recente incidenten al zeker geen zekerheid meer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties