Heel bizar! Anderlecht-transfer die al getekend had, komt dan toch niet

Heel bizar! Anderlecht-transfer die al getekend had, komt dan toch niet
Foto: © photonews

De zorgen van Jesper Fredberg worden steeds groter. Hij moet nog heel wat spelers wegkrijgen plus er nog een heel deel halen. Daarnaast mag hij nu ook weer op zoek naar een nieuwe keeperstrainer na een wel heel bizarre ommekeer.

Anderlecht zag Frank Boeckx stoppen als keeperstrainer en ging onmiddellijk op zoek naar een vervanger. Een maand geleden kondigden ze ook aan dat de Spanjaard Javier Melchor de doelmannen zou trainen komend seizoen. Maar ineens heeft de 40-jarige Melchor zich blijkbaar bedacht.

Hij komt dan toch niet over van CD Badajoz naar Anderlecht. Naar de reden hebben we momenteel ook het raden. Aangezien paars-wit deze week aan de voorbereiding begint, zal Hendrik Van Crombrugge moeten blijven depanneren als keeperstrainer.

Dat deed hij vorig seizoen ook al en kreeg daarvoor lof van iedereen binnen de club. Maar Van Crombrugge heeft zelf ook nog ambitie om te spelen en aast op een transfer als Bart Verbruggen blijft. Die laatste speelt binnenkort wel het EK U21 en Van Crombrugge begint dus aan de voorbereiding als eerste doelman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties