'Anderlecht en Boca Juniors naderen akkoord, maar om deze vervelende reden is witte rook niét voor morgen'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
'Anderlecht en Boca Juniors naderen akkoord, maar om deze vervelende reden is witte rook niét voor morgen'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht richt de pijlen op Kasper Dolberg, maar ook het dossier van Luiz Vazquez is nog brandend actueel. Meer zelfs: Jesper Fredberg liet zijn collega van Boca Juniors eerder vandaag weten dat paars-wit het bod verhoogt van zeven naar negen miljoen euro. Waarom blijft het dan aanslepen?

Uiteraard wil Boca Juniors het onderste uit de kan slepen. De Argentijnse topclub weigerde enkele maanden geleden nog een bod van tien miljoen euro van Club Brugge, maar heeft daar wellicht al spijt van. Luiz Vazquez verzeilde de voorbije maanden op de bank. 

Om die reden maakt het verhoogde bod - eigenlijk worden de bonussen simpelweg meteen uitbetaald - van negen miljoen wél veel kans om aanvaard te worden. En toch moeten we de eerste dagen geen witte rook verwachten. Daarvoor is het dossier te complex. 

Niet meteen witte rook

Volgens Zuid-Amerikaanse media wordt het dossier bemoeilijkt door de vele tussenpersonen. Niet alleen Boca Juniors, maar ook meerdere zaakwaarnemers en familieleden willen hun graantje meepikken. En naar Argentijnse gewoonte zijn zo'n aasgieren héél moeilijk buiten te sluiten...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties