'Union SG wil Standard een stevige loer draaien voor sterkhouder uit Jupiler Pro League'

'Union SG wil Standard een stevige loer draaien voor sterkhouder uit Jupiler Pro League'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard heeft heel wat versterking nodig. De weinige financiële middelen die ter beschikking staan vormen echter een stevige hindernis.

Standard wil volgend seizoen de aansluiting met de top van de Jupiler Pro League herstellen. Daarvoor heeft het heel wat versterking nodig, maar dat mag niet veel kosten. Carl Hoefkens kreeg te horen dat hij amper 4 miljoen euro ter beschikking heeft.

De Rouches zijn op zoek naar veel eigen jeugdspelers om het team te versterken, maar toch is er ook versterking van buitenuit nodig. Daarvoor liet Standard zijn oog vallen op Boris Lambert, het voorbije seizoen toch een knappe revelatie bij KAS Eupen.

Volgens transferjournalist Sacha Tavolieri moet hij 1,5 miljoen euro kosten en dat is behoorlijk veel voor Standard. Union SG zou Lambert ook graag binnenhalen en dat bedrag vormt voor de Brusselaars geen enkel probleem.

Bovendien is Union SG de voorbije twee jaren een absolute topclub in de Belgische competitie en zou dat er wel eens voor kunnen zorgen dat Lambert veel liever naar Brussel dan naar Luik trekt deze zomer.

Het contract van Lambert loopt nog tot 30 juni 2027 in de Oostkantons. Zijn marktwaarde bedraagt volgens Transfermarkt op dit moment 1,5 miljoen euro, precies evenveel als de vraagprijs van KAS Eupen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties