Nieuwe wending in lastig transferdossier Anderlecht: 'Vaste Champions League-klant wil paars-wit de loef afsteken en drukt door'

Nieuwe wending in lastig transferdossier Anderlecht: 'Vaste Champions League-klant wil paars-wit de loef afsteken en drukt door'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Luis Vazquez zal dan vermoedelijk toch niet verhuizen naar RSC Anderlecht. De voorbije dagen leek er nog een nieuwe toenadering te komen, maar de zaak neemt nu een nieuwe wending.

Anderhalve maand lang probeerde Jesper Fredberg een akkoord te vinden met Boca Juniors. Hét probleem: de transferrechten van Luis Vazquez zijn verspreid over de Argentijnse topclub en diverse zaakwaarnemers. 

Er was op een bepaald moment een akkoord voor om en bij de vijf miljoen euro, maar de Argentijnen wilden zeven miljoen euro. Dit om ook de verschillende makelaars te kunnen paaien.

Porto

De deal leek daardoor van tafel, tot dit weekend bleek dat Fredberg toch nog eens een nieuwe poging zou willen ondernemen. Mogelijk omdat ze in Argentinië ondertussen misschien iets inschikkelijker zouden kunnen zijn geworden.

Boca Juniors
© photonews

Volgens Sacha Tavolieri is er ondertussen met Porto een te duchten concurrent opgestaan. Zij zijn kapitaalkrachtig en zouden de forcing willen voeren voor Luis Vazquez.

De spits staat nog tot 2026 onder contract bij Boca Juniors. Dit seizoen zit hij aan drie goals en drie assists in achttien wedstrijden over alle competities heen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties