Moet Wouter Vrancken vrezen? 'Scouts in de tribunes voor twee toppers van Racing Genk'

Moet Wouter Vrancken vrezen? 'Scouts in de tribunes voor twee toppers van Racing Genk'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk begon uitstekend aan het nieuwe seizoen met een duidelijke 0-4 zege tegen RWDM. Maar dat kan ook wel eens gevolgen hebben.

Racing Genk slaagde er voorlopig in om al zijn toppers van vorig seizoen aan boord te houden. En het versterkte zich nog met onder meer Bonsu Baah, Van Crombrugge, Fadera en Kayembe. Maar kan Genk dat blijven volhouden. 

Er zijn namelijk kapers op de kust voor Joseph Paintsil en Daniel Munoz. De Ghanees en de Colombiaan vormden vorig seizoen een topduo op de rechterflank met heel wat goals en assists. Ook tegen RWDM toonden ze meteen hun waarde. Paintsil gaf twee assists, Munoz maakte één goal. 

Lille in de tribunes

Volgens Sasha Tavolieri hebben ook de scouts van het Franse Lille dat gezien. Zij waren namelijk aanwezig tijdens de wedstrijd tegen RWDM. Maar bij Genk zijn ze niet gehaast om te verkopen en heeft het nog uitzicht op de Champions League. 

Paintsil ligt nog drie jaar onder contract in Genk en heeft een marktwaarde van zo'n 12 miljoen euro. Munoz ligt nog maar één jaar onder contract, maar Genk kan dat nog met een jaar verlengen. Hij is zo'n 9 miljoen euro waard. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties