René Vandereycken velt verrassend oordeel over gedrag van Hans Vanaken

René Vandereycken velt verrassend oordeel over gedrag van Hans Vanaken

Hans Vanaken scoorde tegen KAA Gent net voor de rust de gelijkmaker. De spelmaker van Club Brugge daagde bij zijn viering het thuispubliek uit.

De supporters van KAA Gent waren Hans Vanaken al een tijdje aan het jennen toen die op slag van rust de gelijkmaker tegen de netten joeg. Met een brede smile en de armen wijd open keek hij het Gentse publiek toe.

“Ik vond het geplaag tussen Vanaken en AA Gent wel tof”, zegt René Vandereycken erover aan Het Nieuwsblad. “Je ziet zoiets misschien niet elke week, maar als je scoort tien meter doorlopen en eens lachen naar de tribune: ik vind daar niks verkeerds aan. Je moet natuurlijk ook geen middelvinger opsteken, maar ludiek lachen met elkaar, dat moet kunnen.”

Voor Vandereycken moest Vanaken daarvoor ook geen kaart trekken. “De ref is met die situatie ook wel goed omgegaan door niet met kaarten te beginnen zwaaien. Waarschijnlijk heeft hij wel gezegd dat Vanaken niet moest overdrijven, maar dat deed die echt niet.”

De stadionomroeper van de Buffalo’s reageerde na de overwinning al even gevat door Arrividerci Hans door de boxen te jagen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties