Analist heel erg duidelijk: "Maar één ploeg die het Club Brugge moeilijk kan maken"

Analist heel erg duidelijk: "Maar één ploeg die het Club Brugge moeilijk kan maken"

Met Club Brugge en KRC Genk staat ook vandaag een topmatch op de affiche. Volgens Stef Wijnants de twee ploegen die voor de titel zullen spelen.

Ronny Deila werd bij Club Brugge binnengehaald als nieuwe coach. Zijn missie is alvast duidelijk: hij moet de landstitel pakken, met minder lijken ze in het Jan Breydelstadion geen genoegen te nemen.

Ook al is de competitiestart allesbehalve vlot verlopen, toch kan Club Brugge met een overwinning tegen KRC Genk in de inhaalmatch van vandaag op een puntje van KAA Gent op de tweede plaats komen te staan.

En net de Limburgers lijken volgens analist Stef Wijnants dit seizoen de grootste uitdager voor blauwzwart te worden. Het is dan ook het ideale moment voor beide ploegen om uit te pakken met een overwinning in deze topper.

“Genk speelt vaak goede wedstrijden, maar het moet toch wel vaker winnen. Ik vind dat Genk de enige ploeg is die het Club Brugge tot het einde moeilijk kan maken”, klinkt het bij TV Limburg.

“Zij hebben er ook de kern voor, dat mogen we zeker niet vergeten. Als je ziet wie zij nog konden inbrengen tegen STVV. Genk moet meer wedstrijden naar zich toetrekken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties