'KV Mechelen begint 2024 met grote vraagtekens en moeilijke puzzel in verband met twee titularissen'

'KV Mechelen begint 2024 met grote vraagtekens en moeilijke puzzel in verband met twee titularissen'
Foto: © photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Voor KV Mechelen zal het doorheen 2024 puzzelen worden om de competitiviteit van zijn kern te garanderen. Vooral de toekomst van twee titularissen is onzeker.

Zoals eerder gemeld zijn Gaëtan Coucke en Jordi Vanlerberghe einde contract, twee namen die elke week vast in de ploeg zijn bij Malinwa. Trainer Besnik Hasi heeft ook al aangekondigd dat geen van beiden deze winter mogen vertrekken. KV Mechelen heeft hen nog nodig in de strijd om het behoud.

Dat betekent ook dat voor geen van beiden een transferprijs afgedwongen kan worden voor het aflopen van hun huidige overeenkomst en ze komende zomer gratis kunnen vertrekken. Een plausibel scenario, want volgens Het Nieuwsblad zijn zowel de doelman als de verdedigende middenvelder niet zinnens hun contract te verlengen.

Amoura Coucke Union-KVM
© photonews

Ze zouden allebei graag proberen om opnieuw een stap hogerop te zetten. Ze hebben dan ook een verleden bij een Belgische topclub. Coucke (25) is een jeugdproduct van KRC Genk en Vanlerberghe (27) heeft al een passage bij Club Brugge achter de rug.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties