Reactie Joseph Paintsil haalt snoeihard uit naar Belgische arbitrage: "Ze maken de competitie helemaal kapot"

Brandon Morren vanuit AFAS Stadion
| 22 reacties
Joseph Paintsil haalt snoeihard uit naar Belgische arbitrage: "Ze maken de competitie helemaal kapot"
Foto: © photonews

KRC Genk speelde zondag met 1-1 gelijk tegen KV Mechelen. De Limburgers beleefden een moeilijke en frustrerende namiddag.

Het was frustrerend voor sommigen bij KRC Genk. Joseph Paintsil kan daarvan meespreken. Hij kreeg zijn vijfde gele kaart van het seizoen en mist het volgende competitieduel. De kaart kwam er nadat hij verhaal ging halen bij de scheidsrechter.

"Het is ongelooflijk. Ik denk dat de scheidsrechters het op mij gemunt hebben, maar dat accepteer ik. Ik ging niet eens agressief naar hem toe, ik probeerde gewoon met hem te praten. Daarvoor kreeg ik een gele kaart", legde de winger van Racing Genk uit na afloop.

"Ik ga geen rekening houden met wat ze doen, ik blijf wie ik ben, ook al fluiten ze tegen mij. Het maakt me niet uit want ik weet nu dat ze achter mij aan zitten."

"Ze maken de competitie helemaal kapot"

Paintsil haalt nog eens hard uit naar de arbitrage. "Ik zeg het gewoon: de scheidsrechters in België vinden mij niet leuk. Ze maken de competitie helemaal kapot terwijl ze denken dat ze het goed doen."

"Het is niet goed voor de Belgische competitie. Ik wens hen het beste toe, iedere wedstrijd. Ik weet dat ze volgende wedstrijd weer achter mij gaan zitten, maar ik ga ze laten zien dat ik nog steeds dezelfde Paintsil ben", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties