Sporting Charleroi pakt uit met geweldige actie voor supporters met oog op belangrijke wedstrijd tegen OH Leuven

Sporting Charleroi pakt uit met geweldige actie voor supporters met oog op belangrijke wedstrijd tegen OH Leuven

Sporting Charleroi beleeft niet zijn leukste seizoen. De Waalse club vecht om een ticket voor Play-off 2 en staat voor een zeer belangrijke uitdaging dit weekend.

Zaterdag maakt Charleroi de verplaatsing naar OH Leuven. Beide ploegen tellen 24 punten en staan op plaats 13 en 12 in het klassement. De ploeg doet nu een mooie actie voor zijn supporters. De fans die meereizen, zullen een gratis ticket krijgen.

'Beste supporters, Sporting Charleroi heeft positief gereageerd op het verzoek om een gratis ticket aan te bieden aan elk van de meer dan 700 supporters die op zaterdag 17 februari naar OH Leuven zullen afreizen', klinkt het op de clubwebsite.

'De directie van Sporting is zich er van bewust dat de supporters dit seizoen weinig plezier hebben beleefd aan de verplaatsingen. Daarom kan elke supporter die al minstens één uitwedstrijd heeft bijgewoond één gratis ticket aanvragen bij de supportersclubs die de reizen organiseren. Meer dan ooit hebben de spelers jouw steun nodig, dus kom naar Leuven!', besluit de club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties