Na vertrek van Paintsil bevestigt Dimitri De Condé dat ook deze twee sterkhouders deze zomer zullen vertrekken bij Genk

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 15 reacties
Na vertrek van Paintsil bevestigt Dimitri De Condé dat ook deze twee sterkhouders deze zomer zullen vertrekken bij Genk
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

KRC Genk ziet met Joseph Paintsil opnieuw een sterkhouder vertrekken. Dimitri De Condé zal deze zomer alvast héél veel werk hebben. Er zijn namelijk nog twee spelers die zullen vertrekken én een leegte zullen achterlaten.

KRC Genk verloor met Gerardo Arteaga, Daniel Munoz en Joseph Paintsil drie sterkhouders op enkele weken tijd. Dimitri De Condé moet deze zomer niet alleen op zoek naar evenwaardige vervanging, maar er zijn nog twee sterkhouders die hun koffers zullen pakken.

Maarten Vandevoordt trekt namelijk de poort van de Luminus Arena achter zich dicht. De doelman tekende anderhalf jaar geleden al een contract bij RB Leipzig, maar in die overeenkomst zat een huur tot het einde van dit seizoen vervat.

El Khannous Bilal
© photonews

"Maar ook Bilal El Khannous is klaar om een grote transfer te maken", windt De Condé er bij MIDMID geen doekjes om. "Iedereen zegt dat hij een tussenstap moet nemen, maar daar ben ik het niet mee eens. Waarom zou hij niet kunnen meedraaien bij een ploeg als Liverpool FC?"

Waar speelt Bilal El Khannous volgend seizoen?

De sportief directeur van KRC Genk verwacht dan ook dat de kassa deze zomer zal rinkelen. "Bilal beseft zelf ook wel dat hij als 19-jarige speler niet alles zal spelen bij zo'n topclub. Maar hij is er klaar voor. Hoe sneller het gaat, hoe gemakkelijker het wordt voor hem. Dat heb ik al gemerkt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties