Anderlecht en Brian Riemer hebben hun eerste prijs van 2024 te pakken en zitten op titelkoers

Anderlecht en Brian Riemer hebben hun eerste prijs van 2024 te pakken en zitten op titelkoers
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht en Brian Riemer zijn op dreef in de Jupiler Pro League. Daarmee vallen ze al direct in de prijzen.

Brian Riemer valt in de prijzen

De Deense trainer van Anderlecht mag zich op dit moment de beste trainer in de Jupiler Pro League noemen. Riemer werd namelijk verkozen tot beste trainer van de maand februari. 

Niet onlogisch na de indrukwekkende cijfers die Anderlecht kon neerzetten. Het lijkt er dan ook op dat de winnende reeks nog wel even verdergezet zal worden. 

Indrukwekkend Anderlecht

Anderlecht speelde vijf wedstrijden in februari en kon er daarvan vier winnen. Alleen op 1 februari kon KV Mechelen Anderlecht in bedwang houden en kwamen de Brusselaars niet verder dan 2-2. 

De meest indrukwekkende overwinning was deze op het veld van Club Brugge. Daar ging Anderlecht namelijk met 1-2 winnen. STVV, Sporting Charleroi en KAA Gent gingen in februari ook voor de bijl tegen een Anderlecht op koers. 

Een reeks die hen op titelkoers brengt

Anderlecht heeft momenteel vier overwinningen op rij te pakken. Met nog twee duels in de reguliere competitie kunnen ze blijven druk zetten op leider Union. 

Allereerst staat de Brusselse derby tegen RWDM op het programma. Op de laatste speeldag wacht een thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk. Anderlecht is het zichzelf dus verplicht om de reguliere competitie met zes overwinningen op rij af te sluiten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties