Cercle Brugge neemt maatregelen voor belangrijk duel met RWDM

Cercle Brugge neemt maatregelen voor belangrijk duel met RWDM
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dit weekend belooft er op de slotspeeldag nog heel wat te gebeuren op onze Belgische velden. Vier ploegen strijden bovenaan voor de laatste twee tickets voor de Champions' Play-offs.

Eén van de kandidaten is Cercle Brugge. Zij hopen dat een overwinning tegen het al tot de Relegation Play-offs veroordeelde RWDM zekerheid biedt, al hangt het ook af van de resultaten van concurrenten. 

Voor het duel zijn er overigens geen bezoekende fans welkom. De RWDM-supporters mogen van de Pro League niet naar Brugge afzakken omwille van supportersrellen eerder dit seizoen.

Throwback naar 21 januari. De supporters van RWDM laten zich van hun slechtste kant zien in de kelderkraker tegen Eupen. Scheidsrechter Nathan Verboomen staakt de wedstrijd definitief nadat het thuispubliek bij een 0-1 achterstand voor de tweede keer vuurwerkbommetjes op het veld begon te werpen.

Cercle neemt geen enkel risico en laat enkel fans toe die de voorbije 4 jaar een abonnement hadden of een ticket kochten voor een thuiswedstrijd van Cercle Brugge, dat laat de club zelf weten via zijn officiële kanalen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties