Johan Boskamp schudt het hoofd: "Vincent Mannaert verdient een standbeeld daarvoor"

Johan Boskamp schudt het hoofd: "Vincent Mannaert verdient een standbeeld daarvoor"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Johan Boskamp is op z'n minst gezegd niet onder de indruk van Club Brugge. En enkele individuele spelers kregen in Extra Time ook een veeg uit de pan. Onder meer Joel Ordonez en Igor Thiago.

De jonge Ecuadoraan krijgt tegenwoordig de voorkeur op Jorne Spileers centraal achterin naast Brandon Mechele. Maar overtuigen deed hij allerminst. Tegen STVV speelde hij een draak van een wedstrijd.

Hij verloor slag om slinger de bal, bracht zijn ploegmaats in de problemen en veroorzaakte ook nog eens een penalty.  "Hoort hij wel bij Club te spelen?", vroeg Jan Boskamp zich af. "Dat hij nog jong is? Daar word ik ziek van. Als je hem opstelt..."

Maar de speler waar Boskamp het meest op sakkerde, moet toch wel Igor Thiago geweest zijn. De Braziliaanse spits is al een paar weken op zijn niveau van voor Nieuwjaar hervallen.

Zijn goeie maanden en vele goals leverden hem wel een transfer naar Brentford op. En Vincent Mannaert kreeg de Engelsen zelfs zover dat ze 37 miljoen neertelden voor de 22-jarige spits. 

"Vincent Mannaert verdient een standbeeld. Want als je hem verkocht hebt voor 37 miljoen... kolere man, dat is niet normaal. Als je hem zag spelen... Als een krentenbol. Wanneer je bij een topploeg als Club Brugge speelt, moet je er elke week staan. En niet één op de zes matchen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties