"Behandeld als beesten" en "Zelfs de vrouwen en kinderen": PAOK-supporters kunnen hun ogen niet geloven na "schandelijke" tussenkomst van politie

"Behandeld als beesten" en "Zelfs de vrouwen en kinderen": PAOK-supporters kunnen hun ogen niet geloven na "schandelijke" tussenkomst van politie
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Donderdagavond won Club Brugge met 1-0 van het Griekse PAOK in de Conference League. Naast het veld verliep het echter allemaal wat minder vlot.

Voor de wedstrijd begonnen was, moest de Brugse politie al wat Griekse fans rustig proberen te houden. Er waren er heel wat bij zonder ticket. Maar ook na de match ontstond er commotie.

De broer van Brandon Thomas, een speler van PAOK, was een van de meegereisde supporters. Hij deelde op sociale media video's waarop te zien is hoe de Griekse supporters worden aangepakt door de politie.

"Dit is de meest schandelijke situatie die ik ooit heb meegemaakt", klinkt het op zijn Instagram-account. "Ze belaagden ons met water, ook de kinderen en vrouwen. Met een ticket voor de wedstrijd lieten ze ons er niet in."

"Ze hebben ons behandeld als dieren, zonder waarschuwing of reden. Honderden mensen hebben een fortuin uitgegeven om het team tot in Brugge te volgen", klinkt het nog.

Volgens Het Laatste Nieuws zouden probeerden enkele fans het stadion binnen te dringen zonder ticket. De politie reageerde hierop door in te grijpen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties