Peter Vandenbempt weet dat Club Brugge het nog erg moeilijk zal hebben in Griekenland om meerdere redenen

Peter Vandenbempt weet dat Club Brugge het nog erg moeilijk zal hebben in Griekenland om meerdere redenen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge heeft donderdagavond met 1-0 gewonnen van PAOK. Zo mag blauw-zwart volgende week een voorsprong gaan verdedigen in Griekenland, al zal dat niet makkelijk worden.

PAOK in Griekenland kan nog heel gevaarlijk worden. Dat weet ook Peter Vandenbempt. "Ik vrees dat er een groot verschil zal zijn tussen dit PAOK en dat voor eigen publiek", begint hij bij Sporza.

Blauw-zwart zal de terugwedstrijd dus in een heksenketel tegen een PAOK moeten spelen dat enorm gemotiveerd is.

"Ze ruiken dat ze Club aankunnen met de steun van hun fans. Daar wacht blauw-zwart dus nog een moeilijke klus. Zeker door die drie geelgeschorste spelers."

Club Brugge zonder drie basisspelers naar Griekenland

Brandon Mechele, Igor Thiago en Maxim De Cuyper zullen er in Griekenland niet bij zijn. Vandenbempt ziet dat Club vooral die eerste zal missen.

"Club gaat vooral de ervaring van Brandon Mechele missen - ik vond trouwens dat hij het slachtoffer was bij die fout. De spoeling is nu bijzonder dun achteraan." 

"En de afwezigheid van Thiago zal, ondanks zijn mindere vorm, eveneens doorwegen. Zijn kracht voorin is toch een wapen als je onder druk komt te staan."

Club won dan wel met 1-0, toch was er niet alleen maar plaats voor vreugde. Igor Thiago kon een strafschop niet scoren en miste dus de uitgelezen kans op 2-0

"Maar laat ons vooral niet te negatief zijn. Club heeft nog steeds gewonnen en trekt met een bonus naar Griekenland. Alleen zou het kunnen dat ze volgende week betreuren wat er in Jan Breydel gebeurd is", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties