'Reden bekend waarom transfer voor vervanger van Matte Smets nog niet rond is'

'Reden bekend waarom transfer voor vervanger van Matte Smets nog niet rond is'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het wordt een drukke dag bij STVV vandaag. Maar ook de komende dagen en weken ligt er nog veel werk op tafel.

Vandaag leidt Christian Lattanzio, de nieuwe trainer van STVV, zijn allereerste training bij de club. Hij wordt ook officieel voorgesteld aan het grote publiek.

Ondertussen blijft men in de bestuurskamers ook druk werken aan de transfers, zowel aan inkomende als uitgaande zijde. Zo lijkt het vertrek van Eric Bocat in een stroomversnelling te komen, de derde speler van STVV ondertussen al die vertrekt.

Maar ook aan inkomende zijde mag er een en ander verwacht worden. De Algerijnse international Zinedine Belaid werd al genoemd als de vervanger van Matte Smets.

De deal zou zo goed als rond zijn, maar volgens Het Belang van Limburg loopt de transfer wat vertraging op door het Offerfeest in Algerije.

Dat duurt nog tot dinsdag, pas daarna zouden de onderhandelingen met zijn club USM Algiers verdergezet kunnen worden om tot een definitieve overeenkomst te komen.

Spelers als Rein Van Helden, Mathias Delorge, Aboubakary Koïta, Zion Suzuki, Rihito Yamamoto en Joel Fujita krijgen nog een extra weekje rust, na interlandverplichtingen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties