Nieuw seizoen bij Anderlecht: 'Nieuwe kansen voor jonkies én twee vergeten spelers'

Nieuw seizoen bij Anderlecht: 'Nieuwe kansen voor jonkies én twee vergeten spelers'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht eindigde het seizoen op de derde plaats en dus mogen ze de Europa League in. Ondertussen zijn de voorbereidingen op het nieuwe seizoen al stilaan bezig en dus wordt er ook gekeken naar een aantal spelers die mogelijk een (nieuwe) kans krijgen.

Vanaf donderdag zullen de spelers opnieuw op het trainingsveld op Neerpede mogen verwacht worden. Voorlopig gaan ze in twee groepen worden onderverdeeld, omdat er ook nog medische testen op het programma staan.

De Belgische en vooral de vele Deense internationals zijn uiteraard nog even op het EK actief, waardoor er mogelijk een aantal anderen een (nieuwe) kans zullen krijgen om in de voorbereiding te tonen dat ze er klaar voor zijn.

Daarbij een aantal jonkies, zoals Amando Lapage, Nunzio Engwanda, Nathan De Cat en Tristan Degreef. Sommigen onder hen kregen in het verleden al eens een kans bij de A-kern, voor anderen is het dé kans om door te breken.

Nieuwe kansen voor huurlingen

Ook Marco Kana - terug van KV Kortrijk - en Alexis Flips (de Fransman keert terug van een uitleenbeurt aan het Turkse Ankaragücü) zouden daarbij volgens Het Laatste Nieuws binnen de groepen horen die zich donderdag moeten komen aanbieden.

Na de testen op donderdag en vrijdag staat zaterdag de eerste groepstraining van coach Brian Riemer op het menu. Op 26 juni is er al een eerste oefenwedstrijd tegen Tubeke, waar ook Eden Hazard de honneurs zal waarnemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties