RSC Anderlecht lost programma voor voorbereiding met enkele interessante oefenmatchen

RSC Anderlecht lost programma voor voorbereiding met enkele interessante oefenmatchen

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De voorbereiding van RSC Anderlecht op het seizoen 2024/2025 gaat van start op 20 juni. Dan keren de spelers die niet actief zijn met hun nationale ploegen terug naar de club om de eerste medische en fysieke testen te ondergaan.

Op zaterdag 22 juni staat de eerste groepstraining al op het programma. Die training is live mee te volgen op Mauve TV. Ook alle oefenwedstrijden worden opnieuw live uitgezonden op Mauve TV.

De eerste friendly van paars-wit in de voorbereiding op het nieuwe seizoen wordt gespeeld op 26 juni tegen RUTB Tubeke in het Stade Edmond Luberton om 14u30.

Enkele dagen later volgt een oefenwedstrijd tegen het zonet gepromoveerde Dender op 29 juni om 14u30, achter gesloten deuren op het trainingscentrum van Neerpede.

Ook op zaterdag 6 juli speelt RSCA nog een oefenwedstrijd achter gesloten deuren, om vervolgens op 7 juli op zomerstage te vertrekken.

Stage in Portugal

Dit jaar trekken de spelers van 7 juli tot 14 juli naar het zuiden van Portugal voor een intensieve aanloop naar het nieuwe seizoen.

Op Portugese bodem wordt op zaterdag 14 juli een oefenwedstrijd gespeeld tegen SC Braga om 11u00. De wedstrijd vindt plaats in het Famalicão Municipal Stadium.

Galamatch en Fanday

De finale test volgt op 20 juli, wanneer RSC Anderlecht naar jaarlijkse traditie een galamatch organiseert in het Lotto Park. Tegenstander van dienst wordt dit jaar VfL Wolfsburg.

Daags na de galamatch neemt RSCA het met een ander elftal ook nog op tegen het Franse FC Metz, om 11u. Deze wedstrijd vindt plaats op het trainingscentrum van Neerpede achter gesloten deuren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties