Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Bergestadion
Tienen komt niet tot scoren
filip broos

In een wedstrijd die gekenmerkt werd door eenrichtingsvoetbal kwam Tienen niet tot scoren en zo namen de bezoekers uit doornik een onverdiend punt mee naar huis.

De suikerjongens begonnen sterk aan de wedstrijd een de wedstrijd kende een eenrichtingsverloop. Tienen was baas maar echte kansen bleven achterwege.
Konon kreeg twee mogelijkheden om de score te openen maar zag beide mogelijkheden teniet gedaan. Michael Lacroix begon aan een van zijn rushes, stak de bal door tot bij Bogaerts, maar Delwarte had weinig moeite met zijn schot.  Net voor rust probeerde Konon het dan nog eens maar zijn afgeweken schot ging centimeters naast het doel.
De tweede helft ging van start zoals de eerste met eenrichtingsvoetbal en Radovanovic die niet bij een voorzet kwam van Konon. Doornik kwam nu wel tot over de middellijn en waren zelfs gevaarlijk, een schot van Desire werd afgeblokt en het schot van Bihhi werd gepakt door Schuermans.
De suikerploeg drukte nog altijd Doornik weg maar echte kansen bleven uit. Vandeput probeerde het dan met een vallend schot vanop de zijlijn maar de bal ging over de kruising. En een voorzet van Bayock werd door Geebelen overgeknikt. Konon kapte zich tien minuten voor tijd voorbij zijn bewaker maar zijn schot ging een metertje naast. In de slotminuut kreeg Geebelen de kans op de 1-0 maar Delwarte redde knap met de voet.
Opschudding in blessuretijd toen Breleur de rode kaart onder de neus geschoven kreeg nadat hij zich vergreep aan Bogaerts. Tienenkon in de resterende minuten geen doelpunt meer maken en zo eindigde de match zoals ze was begonnen met 0-0.