Speeldag: Speeldag 33
Stadion: Stade Luc Varenne
Doornik en Beveren delen de punten
viki meeuwis

De druk op Doornik bleef gehandhaafd, want de drie punten zijn nog steeds een must. Gisteren geraakte Doornik niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Beveren.

Beide ploegen zitten momenteel in een vormcrisis. Beveren ziet dan wel de eindronde aan zich voorbijgaan maar de ploeg weet ook dat ze niet in de degradatiezone staan. Doornik daarentegen ziet het degradatiespook nog steeds om de hoek loeren.

Het was Doornik dat het sterkst aan de match begon zonder echter al te veel kansen te kunnen bijeenspelen. De beste kans kwam er net voor de rust. Scarpino kon uithalen maar de bal ging recht op Bart Deelkens af die geen moeite had om de bal op te vangen.

Na de rust bleef Doornik aandringen maar zowel Lecailler als Seoudi kregen de bal niet tegen de netten. Doornik speelde nu een aantal kansen bij elkaar maar het slaagde er niet in om deze in een doelpunt om te zetten. Beveren lukte dat wel, Ceesay kon vanop korte afstand in doel werken. Doornik liet dat niet voor wat het was en Seoudi slaagde er enkele minuten later in om de gelijkmaker te scoren.