RS Waasland
lomLommel SK
Datum: 12/10/2008 15:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Puyenbekestadion
Sengier pakt punt voor KVSK United
Niels Hendriks
| 0 reacties
Sengier pakt punt voor KVSK United

RS Waasland en KVSK United deelden zondagnamiddag de punten, het werd 1-1 in Sint-Niklaas. Voor United was dit hun eerste puntengewin op verplaatsing, dit hebben ze vooral te danken aan een erg sterke wedstrijd van doelman Sengier.

United-coach David moest noodgedwongen weer schuiven door schorsingen van Dufour en Pinxten, Brouwers en Vanaken kwamen hierdoor in de ploeg. Beide ploegen konden dreigen in het wedstrijdbegin maar het waren de bezoekers die de score openden. Jeroen Ketting kon profiteren van een misverstand tussen Tournut en Masureel, 0-1. Even later stopte Sengier een doorgebroken El Khanchaf en ook pogingen van ondermeer Crabeels en Soares maakte hij onschadelijk.

Na rust bracht hij opnieuw redding op een poging van Soares, maar de goed gevolgde topschutter Onana kon alsnog de verdiende gelijkmaker scoren. Waasland ging opzoek naar de winning goal, maar Veldeman en Crabeels stuitten opnieuw op Sengier. In de toegevoegde tijd kwam de ingevallen Mathyssen nog dichtbij de 2-1, maar hij trapte over doel. KVSK United komt zo erg goed weg met een punt in Sint-Niklaas. Dit maakt meteen ook een einde aan de winning streak van Waasland op eigen veld.