Stadion: Bosuil

Herbeleef Antwerp - OH Leuven (2e klasse)

Volg de match tussen Antwerp en OH Leuven live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Bij Antwerp moet Jordan Remacle (ex-OHL) tevreden zijn met een plekje op de bank. Aanvaller Esteban Casagolda staat bij de bezoekers ook niet in de basiself.
1
Antwerp-OH Leuven: 0-0
5
Weinig gevaar in de openingsfase. Antwerp tracht het initiatief te nemen, maar komt niet verder dan enkele foute passes richting voorlinie.
6
Daar zijn de Leuvenaars een eerste keer. Tabekou wordt foutief gestopt, een knal van Loemba gaat over.
9

offsite
Camus krijgt de bal vanop links, maar wordt afgevlagd voor buitenspel.
10
Goede actie van Limbombe, hij test een eerste keer de vuisten van Gillekens. Hoekschop voor Antwerp.
13
Veel slordige passes en foutjes in het eerst kwartier. Het spel ligt vaak stil.
15
Hoekschop voor Antwerp, maar scheidsrechter Lambrechts moet opnieuw het spel stilleggen na een zoveelste akkefietje.
15
Goede kans voor Antwerp na een hoekschop, maar de Leuvense defensie werkt de bal weg.
18
OHL probeert Kostovski in stelling te brengen, maar we krijgen de Macedoniër slechts weinig te zien in de openingsfase.
19
Vrije trap op een interessante plaats voor OHL.
21
Maar het spel wordt alweer stilgelegd. Nu mag Simaeys het komen uitleggen bij Lambrechts.
21
De vrije trap levert uiteindelijk ook niets op.
23
We zijn halverwege de eerste helft. Behalve veel overtredingen hebben we nog maar weinig te zien gekregen.
26
Kudimbana lanceert Limbombe, maar zijn voorzet waait hoog over Lallemand.
28
En daar is OHL weer. Kudimbana werkt een aanval in hoekschop.
30
Een nieuwe corner voor de Leuvenaars, die stilaan meer in de wedstrijd komen.
31
Simaeys lokt een nieuwe Leuvense corner uit.
32
Die levert geen gevaar op, maar de Leuvenaars krijgen een nieuwe kans.
35
De vrije trap van Camus gaat maar nipt over de kooi van Gillekens. Eindelijk nog eens een kans in deze wedstrijd!
36
De vijfde hoekschop op tien minuten tijd is een feit voor OHL.
36

Goal
Doelpunt van Jeroen Simaeys (Onbekend Onbekend)
Een hoekschop wordt kort genomen en blijft even hangen. Jeroen Simaeys opent de score voor OHL.
40
Nog vijf minuten tot de rust. Kan Antwerp zich nog eens tonen?
43

Goal
Doelpunt van Michael Lallemand (Onbekend Onbekend)
Antwerp komt al snel op gelijke hoogte. Een bal blijft even hangen en Lallemand twijfelt niet, 1-1.
45
Kansje voor Azevedo. De vrije trap van de winger wordt gestopt door Kudimbana.

Scheidsrechter
Rust
Antwerp - OH Leuven: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
16:50
1-1 ruststand
We gaan rusten met een 1-1 ruststand. Een saaie eerste helft werd in de laatste tien minuten toch nog gekruid met twee doelpunten. Simaeys opende de score, even later maakte Lallemand de gelijkmaker.
46
We zijn opnieuw begonnen! Hopelijk brengt de tweede helft wat meer spektakel dan de eerste periode.
48
Een vrije trap op een interessante plaats voor Antwerp. Camus - wie anders - zet zich achter de bal.
48
De bal komt recht op Gillekens af en die heeft geen problemen met het schot.
50
Azevedo bleef even liggen, maar het spel is ondertussen opnieuw hervat.
53
Het spel van beide ploegen is net als in de eerste helft ontzettend slordig. OHL krijgt een hoekschop na een actie van Loemba.
55

offsite
Antwerp probeert nog eens, maar Lallemand wordt afgevlagd.
57
Opnieuw ligt het spel stil. Kostovski moet verzorgd worden.
59
Loemba met een goede actie, maar Kudimbana komt de bal uit de lucht plukken.
60
Simaeys zet zich door en versiert een hoekschop. De bal komt bij Le Postollec, maar diens schot wordt geblokt door een Antwerps been.
62
Krijgen we eindelijk wat spektakel te zien in deze tweede helft?
63
Een zoveelste lange bal komt niet tot bij een Antwerpse aanvaller. Het publiek op de Bosuil uit zijn ongenoegen.
64
Vervangen Michael Lallemand
Ingevallen Tuur Dierckx

Doelpuntenmaker Lallemand mag na een uurtje gaan rusten. Tuur Dierckx is zijn vervanger.
66

offsite
Na wat geharrewar blijft de bal hangen voor het Antwerpse doel. Er wordt uiteindelijk gevlagd voor buitenspel.
66
Vervangen Jovan Kostovski
Ingevallen Esteban Casagolda

Ook de Leuvenaars wisselen een eerste keer. Kostovski moet plaatsmaken voor Esteban Casagolda.
68
Halverwege de tweede helft hebben we nog steeds geen uitgespeelde kans gekregen. Het publiek is niet tevreden.
71
Daar is OHL nog eens. Invaller Casagolda kopt een voorzet van Monteyne in de handen van Kudimbana.
72

offsite
Duplus met een lange bal, maar de vlag gaat opnieuw de hoogte in.
75

Goal
Doelpunt van Björn Vleminckx (Onbekend Onbekend)
Daar is Björn Vleminckx een eerste keer. Bij zijn eerste kans is het meteen raak voor de ex-aanvaller van Club Brugge en KV Mechelen.
78
Bijna de 3-1! Een hoekschop wordt door N'Diaye over gekopt.
79
Vervangen Johanna Ochieng Omolo
Ingevallen Geoffrey Hairemans

Hairemans komt Omolo vervangen bij de thuisploeg.
81
Vrije trap op een interessante plek voor Azevedo.
82
De hoekschop levert niets op, maar even later kan Ngawa uithalen. Zijn poging gaat voorlangs.