Reactie Ontgoochelde Ferrera na nederlaag: "Elk schot tussen de palen ging binnen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Antwerpen
| 17 reacties
Ontgoochelde Ferrera na nederlaag: "Elk schot tussen de palen ging binnen"
Foto: © photonews

Oud-Heverlee Leuven deed zondagnamiddag een slechte zaak en ging met 2-1 de boot in op het veld van Antwerp. Emilio Ferrera kon het verlies van zijn ploeg maar moeilijk verteren.

"We verdienden niet te verliezen op basis van deze wedstrijd" zei een teleurgestelde Ferrera na de match. "Elk schot tussen de palen van Antwerp ging binnen. Spijtig, want we hadden ons heel goed voorbereid op deze wedstrijd."

Hoe tel je die extra minuten bij?

Er waren nog enkele zaken die de OHL-coach stoorden. De wedstrijdleiding én de ballenjongens, bijvoorbeeld. Ferrera stelde zich vragen bij het aantal minuten blessuretijd. "Ik moet zeggen dat het een heel goede scheidsrechter was. Maar ik heb één bedenking: hoe tel je die extra minuten bij?"

"Er waren drie minuten blessuretijd en er zijn nochtans zes wissels gebeurd. Bovendien lag het spel voortdurend stil", aldus de trainer, die ook niet te spreken was over de ballenjongens. "Toen we op voorsprong stonden, konden ze de bal niet snel genoeg geven. Maar daarna kon het niet traag genoeg gaan", besluit Ferrera.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties