Opnieuw een paar stevige beslissingen van John Bico. De sterke man van Antwerp laat nu Camus en Dierckx uit de selectie. Vleminckx start opnieuw op de bank. Owusu mag het opnieuw proberen in de spits. Hairemans, vorige week nog uit de selectie, start in de basis.
Antwerp-Tubeke: 0-0
7
Eerste kans voor Antwerp. Op een voorzet van Limbombe raakt Buyl de bal helemaal verkeerd. Weg kans !
16
Hairemans met een vrije trap na een fout op Limbombe. Zijn krul gaat over het doel van Beunardeau.
19
Scheidsrechter Vertenten laat veel toe. Al enkele stevige overtredingen en twee gele kaarten !
25
LIVE: Weinig te beleven op de Bosuil. Wedstrijd ligt veel stil.
Weinig te beleven momenteel. Veel fouten die gemaakt worden. De wedstrijd ligt veel stil en dat is niet goed voor het tempo in de wedstrijd.
30
Owusu met een stevige kopslag, maar geen probleem voor Beunardeau. Nog een kwartier in de eerste helft.
36
Opnieuw twee gele kaarten. Owusu krijgt een slag/duw, maar de scheidsrechter houdt het bij twee gele kaarten.
40
Tubeke steekt voor het eerst de neus aan het venster, maar Diallo zijn schot gaat tegen het been van Biset.
41
LIVE: Babic trapt nipt over het doel van Kudimbana
Opnieuw Tubeke, maar de vrije trap van Babic gaat maar nipt over.

Scheidsrechter
Rust
Antwerp - Tubeke: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vleminckx krijgt eindelijk zijn kans ! Kan hij het verschil maken?
Limbombe naar de kant. Bjorn Vleminckx krijgt voor het eerste minuten onder Gevaert en Bico.
46
Vervangen Stallone Limbombe
Ingevallen Björn Vleminckx

53

Goal
Doelpunt van William Owusu (Joeri Dequevy)
Owusu brengt de stand op 1-0 ! De spits kopt een corner voorbij Beunardeau.
60
Buyl met een nieuwe kans voor Antwerp, maar hij kraakt zijn schot en zo weg kans voor de thuisploeg.
61
LIVE: Buyl laat de kans op 2-0 liggen !
Antwerp - Tubeke had op het uur altijd 2-0 moeten staan, maar Buyl mist oog in oog met Beaunardeau.

66
Het is opnieuw Buyl die een gigantische kans de nek omwringt ! Hopelijk voor de thuisploeg krijgt men straks niet het deksel op de neus!
72

Goal
Doelpunt van William Owusu (Geoffrey Hairemans)
De winst lijkt nu wel binnen voor de thuisploeg. Owusu wordt mooi diep gestuurd door Hairemans. Hij blijft kalm en maakt de 2-0.