Reactie Gevaert wisselde opnieuw vijf man: "Iedereen moet knokken bij Antwerp, laat dit een signaal zijn voor iedereen"

Dirk Pieters vanuit Antwerp
| 34 reacties
Gevaert wisselde opnieuw vijf man: "Iedereen moet knokken bij Antwerp, laat dit een signaal zijn voor iedereen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp haalde de voorslaghamer boven tegen Tubeke en won met 2-0. Het was verrassend Owusu die in de spits stond en bedankte met twee doelpunten. Coach David Gevaert zette na de partij de boel op scherp.

"In de eerste helft zat de wedstrijd goed op slot en konden we niet veel met het balbezit dat we hadden, maar na de koffie hebben we een versnelling hoger geschakeld", aldus de oefenmeester van Antwerp.

Enkel zij die er volledig voor gaan, zullen spelen

"We scoorden en kregen genoeg kansen op de 2-0, al heeft het even moeten duren. Dat Owusu twee keer kon scoren? Mooi voor hem, want hij kan wel degelijk iets bijbrengen. Zijn statistieken zijn niet top, maar hij brengt veel meer dan doelpunten."

En zo was Owusu de ster van de middag voor Antwerp. Een pittige waarschuwing naar de rest van de groep: "Iedereen moet knokken voor Antwerp. Iedereen kan naast de ploeg vallen. Er staan spelers klaar om de plaats in te pakken. Laat dit een signaal zijn voor iedereen. Enkel zij die er volledig voor gaan op training en tijdens matchen zullen spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties