Reactie Owusu maakt er twee na moeilijke periode: "Toen ik selectie zag, viel ik van mijn stoel - Champions League spelen of niet maakt niet meer uit bij Antwerp"

Dirk Pieters vanuit Antwerp
| 9 reacties
Owusu maakt er twee na moeilijke periode: "Toen ik selectie zag, viel ik van mijn stoel - Champions League spelen of niet maakt niet meer uit bij Antwerp"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De wenkbrauwen werden massaal in een frons gebracht toen de fans van Antwerp zagen hoe David Gevaert tegen Tubeke zou spelen. William Owusu was de diepe spits van dienst. Vreemd? 90 minuten en twee doelpunten later werd er alweer anders gesproken.

"Ik maakte een heel moeilijke periode door, maar deze week kan niet meer stuk. Begin deze week scoorde ik twee doelpunten bij de beloften en vandaag weer twee", aldus een lachende Owusu na de wedstrijd tegenover Voetbalkrant.com.

Champions League of niet, iedereen is gelijk

"De vorige weken moest ik tevreden zijn met wedstrijden bij de beloften, maar ik bleef knokken voor mijn kansen. Iedereen wil op het veld staan in de A-ploeg, ik ben er altijd blijven in geloven. Vorig seizoen werd ik uitgeleend aan Roeselare, maar Antwerp had me nodig. Op training is het moeilijk om zien wie zal starten, ze wilden ook niet dat ik me er druk zou in maken."

Twee keer scoren, dat is wel een manier om de coaches te bedanken natuurlijk. Al was Owusu toch ook verrast bij het zien van de selectie: "Toen ik geen Camus of Dierckx zag, viel ik wel even van mijn stoel. Het is duidelijk dat iedereen zal moeten knokken. De coach had twee weken geleden gezegd dat iedereen op nul zou beginnen, maar het is ook zo. Of je nu Champions League hebt gespeeld of niet, iedereen is gelijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties