Daar zijn de spelers in het Koning Boudewijnstadion. Toch wat bevreemdend in een quasi leeg stadion ...
Union SG-Antwerp: 0-0
1
En de bal rolt in het Koning Boudewijnstadion!
2
Balbezit in de eerste 85 minuten: 99% voor Antwerp. Monopoliseren heet dat. De eerste voorzet op doel is wel een makkie voor Sadin.
3
Het vestje van Vanderbiest gaat al uit, hij zag al een drietal slordigheden en wordt nerveus!
6
Erg warm worden we nog niet van deze partij. Een schotje van Fauré in het blok en verder veel middenveldspel.
8
Baherle mag op reprimande na een fout op N'Diaye. Komt goed weg zonder kaart.
10
Aanvallende fout van de bezoekers, maar Camus probeert het toch nog even: ver naast!
11
Een salvo aan voorzetten van de thuisploeg. Niemand kan echt koppen, maar een corner puren ze er uiteindelijk wel uit. Ook de thuisfans roeren zich!
12
Faure probeert het met een omhaal, maar niet krachtig genoeg om Debaty te verontrusten.
13
Aan de overkant heeft Sadin het even moeilijk met een schotje van Dequevy.
16
Kwartier ver en de match is goed in evenwicht. De bezoekende coach is nog steeds bijzonder ontevreden.
19
We zijn alweer een corner aan beide kanten rijker, maar echt doelgevaar kwam er niet van. Dequevy op de omschakeling, maar hij verliest zijn bal.
20
Opnieuw Sadin met problemen op een afstandschot, maar ze komen met de schrik weg.
22
 Gele kaart voor Maxime Biset
Biset op de bon, dat is vroeg in de wedstrijd
23
Ref Alen Wesley fluit eerst corner na een duidelijk buitenkoppen van Neels, maar maakt zijn 'foutje' goed door meteen een aanvallende fout te fluiten op de hoekschop.
24
Fauré probeert het met een subtiele lob, maar Debaty hangt goed onder zijn lat om eventueel gevaar te voorkomen. Op het dak van het doel!
27
Lou Wallaert kapt zich goed vrij en kan ook op doel trappen, maar Debaty is niet onder de indruk.
30
Union heeft het evenwicht meer dan hersteld, de fans doen ook meer dan hun duit in het zakje. Een halfuur ver, nog steeds 0-0!
32
Union blijft aandringen, maar voorlopig is er niemand die echt iets kan doen met de voorzetten.
35
Tien minuten voor de rust, maar Vanderbiest laat al wat spelers opwarmen. Daarbij ook Vleminckx, tot jolijt van de bezoekende fans.
38
We zijn richting de rust aan het kabbelen, met weinig diepgang en tempo in de partij.
42
Als we kansjes zien, dan komen ze toch vooral van Union. De fans van Union beginnen ondertussen "Brasil, Brasil ..." aan te heffen. Toch een beetje een Duivels sfeertje.
44
 Gele kaart voor Geoffrey Cabeke
Opnieuw gaat er eentje de bon op, 2-1 voor de thuisploeg!

Scheidsrechter
Rust
Union SG - Antwerp: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
16:57
Een minuut applaus tijdens de rust voor Toots Tielemans, vurig supporter van Union.
46
Bal rolt opnieuw in Koning Boudewijnstadion
Antwerp krijgt 45 minuten om meer te laten zien.
46
Vervangen Stephen Buyl
Ingevallen Stallone Limbombe

Vanderbiest stuurt bij tijdens de rust en brengt Limbombé en Vleminckx in. De eerste trapt meteen een voorzet-schot recht in de handen van Sandin.
46
Vervangen William Owusu
Ingevallen Björn Vleminckx

49
Een compleet vrije schietkans voor Fauré. Hij trapt over, maar Vanderbiest is andermaal niet tevreden!
51
Limbombé wapent zijn schot even, maar meters over en naast. Voorlopig weinig beterschap in deze tweede helft!
53
Pijnlijke botsing tussen Biset en Wallaert. Allebei even groggy vermoedelijk!
56
Biset moet eraf, hij is blijven liggen. Op een draagberrie wordt hij onder applaus van beide ploegen afgevoerd.
57
Vervangen Maxime Biset
Ingevallen Jordan Remacle

57

Goal
Doelpunt van Björn Vleminckx (Stallone Limbombe)

59
Vleminckx doet het meteen voor Antwerp!
Toch nog geen kwartier staat hij op het veld, maar daar is Vleminckx al met de 0-1. Van dichtbij prikt hij binnen, de bezoekende fans worden gek!
62
De thuisploeg moet nu komen, maar is even van slag. Er zit meer vuur in de bezoekers na de pauze.
65
Alweer een schot uit de tweede lijn waar Sadin het moeilijk mee heeft!
67
Debaty moet Fauré van de 1-1 houden!
Grote kans voor de thuisploeg, maar Debaty houdt met een kattensprong de netten proper!
68
Morren moet niet morren, dit had zijn tweede geel kunnen zijn voor een haakfout net buiten de zestien.
69
Alweer een schot van ver voor Antwerp en Sadin blijft het daar maar moeilijk mee hebben.
69
Vervangen Pierre-Baptiste Baherlé
Ingevallen Mathias Fixelles

71
Ook de thuisploeg gaat even wisselen. Nog twintig minuten!
74
Martens krijgt een vrije kopkans, maar hij mikt de bal over!
77
Het beste lijkt er wat af, Antwerp houdt Union makkelijk af.
80
Daarnet maakte Antwerp aanspraak op een strafschop, nu is er ook aan de overkant appèl.
83
De thuisploeg gaat ondertussen nog eens wisselen.
83
Vervangen Yannick Aguemon
Ingevallen Florent Zitte

84

Goal
Heerlijke treffer van Antwerp op die vrije trap van Camus, maar het feest gaat niet door wegens buitenspel van de koppende N'Diaye.
87
Krijgen we nog iets in deze match? Antwerp lijkt op een 0-1 zege af te stevenen!
89
Vervangen Lou Wallaert
Ingevallen Augusto Alves Da Silva

90

Goal
Doelpunt van Florent Zitte (Onbekend Onbekend)
Plots dan toch de 1-1!
90+3
Krijgen we nog iets in deze partij of blijft het bij 1-1?
90+4
We krijgen door al het oponthoud rond Biset overigens 7 minuten extra tijd. Die zijn halfweg.
90+7
Rajsel nog even met een inswingende vrije trap, maar geen problemen voor Debaty.