Reactie Vleminckx scoort, maar dat levert maar 1 punt op: "Als je denkt dat de match gedaan is voor arbiter affluit ..."

Vleminckx scoort, maar dat levert maar 1 punt op: "Als je denkt dat de match gedaan is voor arbiter affluit ..."

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Björn Vleminckx leek lange tijd op weg om de matchwinnaar te worden voor Antwerp op bezoek bij Union. Maar in het absolute slot liep het toch nog verkeerd voor The Great Old.

Ik had liever niet gescoord en de drie punten mee naar huis genomen. Als je denkt dat de match gedaan is voor de arbiter affluit, dan kan je tegen een zwaar verdict aanlopen en dat is vandaag gebeurd."

"We zijn in slaap gewiegd door Union dat geen druk meer zette, de vermoeidheid speelde ook wel wat mee. Op zich was het collectief goed, maar de match is pas gedaan als de scheidsrechter de laatste keer affluit."

Tegenstander plooit zich driedubbel tegen ons, dus moeten we dat ook laten zien

En dus blijft Antwerp voorlopig achter met 5 op 12: "Gelukkig kunnen we het vrijdag meteen rechttrekken", blikte hij al vooruit naar het belangrijke thuisduel met Lierse.

"We hebben zeker de kwaliteit om voor de titel te gaan, maar het zal van details afhangen. We moeten eerst alles doen zoals de tegenstander qua mentaliteit, want zij plooien zich driedubbel tegen ons. Dan kunnen we het verschil maken met onze kwaliteit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties