Reactie Nieuwkomer Antwerp doet het meteen goed én krijgt lof van de coach

Nieuwkomer Antwerp doet het meteen goed én krijgt lof van de coach
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat hard voor Frédéric Duplus. Vorige week zat hij nog bij WS Brussel en leek hij zich te moeten gaan opmaken voor 1e amateur, ondertussen zit hij al bij de top van 1e nationale B. Hij mocht meteen meespelen bij Antwerp en deed het op twee verschillende plaatsen vrij goed.

In de eerste helft stond Duplus op zijn normale rechtsachter, door de blessure van Biset in het begin van de tweede periode moest hij naar binnen knijpen en centraal achterin plaatsnemen. En dat was natuurlijk wel wat wennen.

"Ik was meteen klaar voor de strijd", aldus Duplus. "Het was moeilijk om meteen het ritme op te pikken, maar ik heb het wel redelijk goed gedaan. Jammer dat we punten verliezen in een match die we stevig in handen hadden."

We moeten alles in vraag stellen

Ook coach Vanderbiest was tevreden van zijn poulain: "Kwamen we lengte tekort na de blessure van Biset? Ik vind dat Duplus het zeker niet slecht gedaan heeft."

Toch wil de verdediger nog beter doen: "We moeten alles in vraag stellen, want 5 op 12 is niet goed. We zullen nog even tijd nodig hebben, maar willen graag een reeksje maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties