Volg de match tussen Beerschot en Roeselare live, samen met vele andere supporters.

1
Beerschot - Roeselare is afgetrapt
De bal rolt op 't Kiel!
3
De eerste kans uit de partij is voor de thuisploeg. Biebauw heeft echter niet veel moeite met het schot van buiten de zestien.
4

Goal
Doelpunt van Joren Dom (Onbekend Onbekend)
Beerschot beloont de sterke start met een vroeg doelpunt. Dom glijdt een voorzet tegen de netten. 1-0!
8
Roeselare begon mak aan de partij, maar probeert zich opnieuw in de wedstrijd te knokken. De volgende grote kans is echter voor Beerschot: Noubisssi trapt hard tegen de paal.
15
Daar is ook Roeselare nog eens. Casagolda krijgt veel ruimte, maar trapt te flauw om Vanhamel echt te verrassen.
19
Nouri zet een kwieke dribbel in, maar trapt dan richting cornervlag.
23
Roeselare heeft de wedstrijd nu in handen. Maar Vanhamel tot één serieuze redding dwingen zit er halverwege de eerste helft nog niet in. De voorsprong voor Beerschot is dus gewoon verdiend te noemen.
31
Hoewel Beerschot na een minuut of acht 2-0 had kunnen voorstaan, kijken we al bij al naar een kansarme wedstrijd voorlopig.
37
We naderen stilaan de rust. Krijgen we nog wat opwinding voor de pauze?
43
Roeselare trapt nog eens richting doel. Veel meer dan eentje voor de statistieken wordt het uiteindelijk niet.

Scheidsrechter
Rust
Beerschot - Roeselare: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Tweede helft op gang gefloten in Beerschot - Roeselare
We zijn er opnieuw aan begonnen. Krijgen we een leukere tweede helft in deze Beerschot - Roeselare?
48
Vervangen Yhoan Andzouana
Ingevallen Jens Naessens

51
Roeselare probeert Beerschot meteen bij de keel te grijpen. Afwachten of daar snel een echte kans uit voortkomt.
53
Vervangen Marco Túlio Oliveira Lemos
Ingevallen Saviour Amunde Godwin

54
Roeselare knutselt een prima kans in elkaar, maar de ingevallen Naessens besluit te zwak. Eén minuut later krijgt Roeselare een vrije kopkans, maar de bal gaat naast.
63
Roeselare gaat steeds meer op zoek naar de gelijkmaker, maar laat op die manier wel veel ruimte voor de tegenaanval.
68
Vervangen Yan Vorogovskiy
Ingevallen Baptiste Aloe

70
Beerschot is echt nergens meer in deze tweede helft. Roeselare verdient de gelijkmaker, maar zal dan wel eens binnen het kader moeten trappen...
74

Goal
Doelpunt van Andrei da Silva Camargo (Onbekend Onbekend)
Daar is dan toch de verdiende gelijkmaker. Camargo trapt knap voorbij Vanhamel. Alles te herdoen.