Beerschot mag nog blij zijn met een punt tegen Roeselare
Simon Wauters
| 63 reacties

Beerschot - Roeselare eindigde op 1-1

Beerschot en Roeselare hebben vrijdagavond 1-1 gelijkgespeeld. Beerschot kwam al snel op voorsprong, maar een kwartier voor tijd viel de gelijkmaker.

Beerschot kwam al snel op voorsprong via Dom. Na acht minuten kreeg Noubissi dé kans op de 2-0, maar zijn schot strandde op de paal.

Daarna verwaterde de partij. Roeselare knokte zich in de partij, maar slaagde er niet in om Vanhamel echt te bedreigen. 1-0 aan de rust.

Tweede helft

De bezoekers kwamen het gretigst uit de kleedkamer, maar opnieuw hadden ze moeite met ballen tussen de palen te krijgen. De ingevallen Naessens faalde na een knappe aanval en een minuut later belandde een open kopkans naast de Beerschot-kooi.

Een kwartier voor tijd was het dan toch prijs. Camargo trapte knap voorbij Vanhamel. 1-1. Wie dacht dat Beerschot zich zou herpakken, kwam bedrogen uit. Roeselare bleef de betere ploeg.

Roeselare loopt zo een puntje uit op Lokeren in de strijd tegen de degradatie, Beerschot telt twee punten meer dan Lommel in de tweede periode. Lommel speelt zaterdag nog op het veld van Westerlo.