Speeldag: Ronde 6
Stadion: Jan Breydel
Cercle knikkert Leuven uit beker
Gert-Jan Weyters

Cercle Brugge gaat een ronde verder in de Beker van België. OH Leuven had geen verhaal tegen de eersteklasser. Bojan Bozovic werd man van de match met twee doelpunten.

Cercle Brugge trok meteen ten aanval en dat loonde. Eerst schoot Nyoni nog op de paal, maar Bojan Bozovic opende de score halfweg de eerste helft. De Leuvense doelman kon een schot van Oleg Iachtchouk niet klemmen, Bozovic volgde goed en kon eenvoudig scoren.

Cercle wou en kreeg meer. Het was opnieuw Bozovic die aan het kanon stond. De spits knalde heerlijk overhoeks binnen. De thuisploeg op rozen net voor de rust.

De tweede helft was een maat voor niets. Cercle Brugge was tevreden met de 2-0 voorsprong en Leuven kon nooit aanspraak maken op een doelpunt. (AN)