Datum: 31/10/2004 15:00
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Jan Breydel
Cercle verslaat Gent

Cercle Brugge had tegen AA Gent 3 minuten nodig om een achterstand om te buigen in een overwinning.

Het was nochtans AA Gent die het best aan de partij begonnen was. Na 7 minuten kwam het al op voorsprong via Cherrad. Hij was Svetlicic te vlug af en schoot de bal voorbij Begeyn. AA Gent was gedurende de gehele eerste helft de betere ploeg en rechtvaardigde dus ook die voorsprong. Begeyn moest nog een paar keer tussenkomen op pogingen van Cherrad en Boussoufa. Cercle kreeg ook met pech af te rekenen. Zowel Pivaljevic als Meyssen moesten geblesseerd het veld verlaten. Op het einde van de eerste helft schoot Svetlicic ook nog eens op de paal.

De tweede helft is een slappe vertoning met af en toe is een uitbraak, maar zonder enig doelgevaar. Tot aan de 72ste minuut. Een vrije trap van Boi wordt onvoldoende weggewerkt, waardoor er een nieuwe voorzet volgt die door Dekelver wordt ingekopt. Amper 2 minuten later volgt dan de totale ommekeer. Invaller Desmet zet een 1-2 op met Dekelver. Hij krijgt de bal en schiet binnen.

Door deze overwinning neemt Cercle de 10de plaats in bezit, terwijl AA Gent genoegen moet nemen met de 5de plaats.