Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Stade du Tivoli
Alweer overwinning voor La Louvière
Rita De Meyer

La Louvière won zonder veel moeite met 4-0 van een bleek Bergen. De eerste kansen in de wedstrijd waren voor de bezoekers. Proto kon echter telkens gepast tussenkomen. Daarna kregen La Louvière een eerste kans. Meteen raak, Maton kon Van de Putte verschalken en maakte de 1-0. Een kwartiertje later opnieuw een doelpunt voor de Wolven, ditmaal via Toyes die kon binnenkoppen. Bergen dat goed meespeelde kwam niet tot scoren in de eerste helft.

Scoren deed Bergen ook in de tweede helft niet. Dat liet het over aan La Louvère dat sterk bleef spelen en via een strafschop gegeven door Ishiaku de 3-0 op de bordjes zette. Nog vond La Louvière het niet welletjes, want diezelfde Ishiaku gaf even later de voorzet aan Gunther Van Handenhoven die de 4-0 scoorde. Dat bleef meteen de eindstand.