Datum: 31/10/2004 15:00
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Le Canonnier
Lierse haalt het van Moeskroen

Lierse heeft een onmondig Moeskroen met 3-1 verslagen. Door deze overwinning neemt Lierse na een negen op negen de achtste plaats in, terwijl Moeskroen tevreden moet zijn met de twaalfde plek.

De partij begon zeer aangenaam met twee doelpunten in het eerste kwartier. In de achtste minuut kwamen de bezoekers op voorsprong. Tohoua zette een actie op links op, gevolgd door een schot op doel. Lorenzi kon daarop de bal onvoldoende wegwerken waardoor Archie Thompson de bal tegen de netten kon trappen. Nog geen tien minuten later stond de gelijkmaker al op het bord. Noukeu dribbelde mooi op links, zette dan voor tot bij Dimbala die de gelijkmaker binnenknikte. Even daarvoor had scheids Burie een hands van doelman Van der Straeten buiten de zestien onbestraft gelaten.

De thuisploeg koost resoluut voor de aanval waardoor Lierse zich moest beperken tot counteren. Vijf minuten voor tijd zonderde Marius Mitu, Imschoot af, hij liet de kans niet laat liggen. De Pallieters dus weer op voorsprong al kwamen ze even voordien goed weg wanneer Van der Straeten een poging van Zewlakow met behulp van de paal onschadelijk kon maken.

Moeskroen ging in het begin van de tweede helft verwoed op zoek naar de gelijkmaker. Grégoire verzuimde echter tot twee maal toe de opgelegde kansen af te werken. Halverwege de tweede helft haalde Saint-Jean er verdediger Charlet af voor aanvaller Magro. Een verkeerde tactische keuze bleek even later wanneer Wils de match definitief besliste met een mooie knal vanop afstand. Moeskroen leek enorm aangeslagen en bakte er nadien niks meer van terwijl Lierse de match rustig kon uitspelen. In de laatste minuut kreeg Teklak nog rood nadat hij Raeymaeckers neerhaalde met een elleboog.