Datum: 09/04/2005 20:00
Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
Siljak bezorgt Moeskroen weer drie punten

Moeskroen heeft in extremis de drie punten kunnen afsnoepen van Lierse. Vorige week won Moeskroen dankzij nieuwe spits Siljak die tweemaal scoorde en vandaag bevestigde hij. In de 83ste minuut scoorde hij het enige doelpunt van de partij.

Lierse was in de eerste helft de betere ploeg maar slaagde er niet in kansen bij elkaar te voetballen. Dit werd in de tweede helft door Moeskroen afgestraft.

Moeskroen stak meer en meer de neus aan het venster en kreeg enkele mooie kansen. Marius Mitu van zijn kant bracht wat leven in het spel van Lierse, maar de thuisploeg kon niet echt meer dreigen. Dat deed Moeskroen een kwartier voor tijd wel. Marcin Zewlakow kreeg dé kans om er 0-1 van te maken, maar Timmermans redde Lierse tot tweemaal toe. Zeven minuten voor tijd was het dan toch raak voor de bezoekers toen Siljak de enige treffer van de partij binnenkopte. Net voor tijd redde Vandendriessche de bezoekers nog na een kopbal van Thompson.