Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Freethiel
Westerlo behoudt maximum
Anthony Van der Planken

Westerlo heeft na twee speeldagen nog steeds het maximum van de punten. De Kempenaars wonnen in Beveren met 0-3.

De eerste echte kans van de wedstrijd resulteerde meteen in een goal. Jef Delen was de gevierde doelpuntenmaker. Amper enkele minuten later was Utaka dicht bij de 0-2, maar het was uiteindelijk Ogunsoto die na een kwartier de tweede treffer nette. De Nigeriaanse aanvaller scoorde zo al zijn tweede doelpunt in Westelse loondienst.

De 0-2 bleef uiteindelijk tot de rust op het scorebord. Na de koffie werd het al gauw 0-3. Utaka liet doelman Copa helemaal kansloos. Westerlo ging door op zijn elan, had gerust ruimer kunnen winnen, maar het bleef uiteindelijk 0-3.

Westerlo staat zo met 6 op 6 bovenaan, het Beveren van Walter Meeuws pakte nog geen punten.