Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Le Canonnier
Moeskroen doet een goede zaak
Dirk Pieters

Germinal Beerschot heeft zijn goede reeks niet kunnen verlengen. De Antwerpenaren gingen met 1-0 onderuit op het veld van Moeskroen. Door de overwinning doet de ploeg van coach Vandenbrouck een goede zaak in het klassement en komt het verder weg uit de onderste regionen.

De thuisploeg begon het beste aan de wedstrijd met drie hoekschoppen op rij, maar geen enkele keer was ze gevaarlijk. Iets over het kwartier viel er dan toch een doelpunt uit de lucht. Fellahi schoot de bal knap voorbij doelman Luciano. Even later stak Germinal Beerschot de neus aan het venster, maar dit keer kon Cavens niet scoren. Vlak voor de rust stond het bijna 2-0, maar Tomou kreeg de bal niet tegen de netten en zo bleef het 1-0.

In de tweede helft ging Germinal Beerschot op zoek naar de gelijkmaker, maar het vizier van Cavens en Sterchele stond niet goed gericht. Vooral die laatste kreeg een enorme kans, maar Volders ging goed plat. In de slotfase waren de beste kansen nog voor de thuisploeg, maar scoren deden ze niet meer.