Speeldag: Speeldag 32
Stadion: Le Canonnier
Zwak Zulte Waregem onderuit
Dirk Pieters

Moeskroen kan ook doelpunten maken zonder topschutter Custovic. De thuisploeg won met 3-0 van een zwak Zulte Waregem. Demba Ba werd de matchwinnaar met twee doelpunten. Ook Fellahi pikte zijn doelpuntje mee.

De eerst kans kwam er pas na een kwartier spelen, maar was wel meteen goed voor een doelpunt. Demba Ba kopte een vrije trap van Grondin in de linkerbenedenhoek; 1-0. Amper vier minuten later was Le Cannonier opnieuw aan het feest. Opnieuw lag Grondin aan de basis van het doelpunten, maar dit keer was Fellahi de afwerker van dienst; 2-0. Ook na de twee doelpunten van de thuisploeg bleef Zulte Waregem slecht spelen. De bezoekers kregen geen enkele kans in de eerste helft en zo bleef het 2-0.

Het was duidelijk dat ook Franky Dury niet tevreden was met de eerste helft. De oefenmeester wisselde met de rust meteen drie spelers. Matthys, Minne en Verschuere mochten in de kleedkamer blijven. Veel haalde het niet uit want de eerste kans van Moeskroen in de tweede helft was raak. Fellahi stuurde Demba Ba alleen op De Vlieger af en maakte het beheerst af; 3-0. In de slotfase kreeg Zulte Waregem zijn eerste goede kans, maar doelman Volders stond op de juiste plaats. Moeskroen won zonder enig probleem met 3-0.