Stadion: Achter de Kazerne

Herbeleef KV Mechelen - Club Brugge (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen KV Mechelen en Club Brugge live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Club Brugge moet vanavond naar KV Mechelen, waar een moeilijke wedstrijd wacht. De thuisploeg won zaterdag van AA Gent en pakte toen veel vertrouwen. Club Brugge won op een diefje bij Racing Genk. KV Mechelen moet het doen zonder enkele sterkhouders. Nong, Geudens en Gorius zijn geblesseerd. Vrancken is niet speelgerechtigd. Bij Club Brugge start Sonck alleen in de spits. Club speelt met een vijfmans middenveld.
KV Mechelen: Renard Olivier, Chen Xavier, Ivens Jonas, Van Hoevelen Kenny, Asare Akwasi-Nana, Biset Maxime, Dunkovic Antun, Persoons Koen, Iddi Abdul-Yakinu, Lezi Jean Paul Kielo, Vleminckx Bjorn.
Club Brugge: Stijnen Stijn, Alcaraz Antolin, Ciman Laurent, Clement Philippe, Klukowski MichaƃĀ«l, Simaeys Jeroen, Geraerts Karel, Leko Ivan, Vargas Ronald, Dirar Nabil, Sonck Wesley.
1
KV Mechelen heeft de wedstrijd op gang getrapt.
2
Club meteen in de aanval. Ze krijgen ook de eerste hoekschop, maar die wordt makkelijk gevangen door Renard.
4
KV Mechelen herstelt het evenwicht en drukt Club op de eigen helft.
7
De bal gaat goed op en neer, maar we zagen nog geen uitgespeelde kansen.
9
Ciman met een schot, dat ver naast vliegt.
11
Dunkovic stuurt Kielo Lezi diep, maar Stijnen zit er goed tussen.
15
We zijn een klein kwartier ver. Club Brugge doet het rustig aan en laat de bal aan KV Mechelen.
17
Na een hoekschop kan Iddi uithalen, maar zijn poging gaat hoog over.
18
De wedstrijd wordt voorlopig gekenmerkt door veel overtredingen. Daardoor ligt het spel snel stil.
23
Club Brugge heeft het moeilijk om een goede actie te maken.
26
Klukowski zet Sonck op weg naar doel, maar de spits neemt de bal met de hand mee.
28
 Gele kaart voor MichaĆ«l Klukowski
Klukowski belet een aanval van KV Mechelen.
29
 Gele kaart voor Laurent Ciman

29
 Gele kaart voor Nana Asare

33
Simaeys kopt een voorzet van Vargas net naast.
36
De bal gaat op de stip ! Biset speelt de bal met de hand.
37

Goal
Doelpunt van Ivan Leko (Onbekend Onbekend)
Leko laat de kans niet liggen en schiet de strafschop binnen.
42
KV Mechelen vindt niet meteen een antwoord op het niet echt verdiende doelpunt van Club Brugge.

Scheidsrechter
Rust
Club Brugge staat met 0-1 voor aan de rust. KV Mechelen creƫrde het meeste druk, maar geraakte niet voorbij de verdedigende linie van Club Brugge. Leko scoorde vanop de stip.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Olivier Renard
Ingevallen Wouter Biebauw

48

Goal
Doelpunt van Jonas Ivens (Abdul-Yakuni Iddi)
1-1. Iddi speelt de bal naar Ivens, die makkelijk binnentikt.
55
Vervangen Xavier Chen
Ingevallen Kenneth Van Goethem

57
Iddi is bedrijvig. Nu schiet hij, maar zijn bal gaat over.
58
KV Mechelen gaat door op zijn elan van de tweede helft. Club Brugge heeft het moeilijk.