Westerlo: De Winter Yves, Wils Stef, Scheelen Wouter, Tomou Bertin, Van Kerckhoven Nico, Modubi Michael, Delen Jef, Ruiz Jaime Alfonso, Adams Mozes, Farssi Rachid, Vanaudenaerde Günther.
AA Gent: Jorgacevic Bojan, Suler Marko, Thijs Bernd, Olufade Adekamni, De Roeck Jonas, Rosales Roberto, Foley Dominic, Ruiz Gonzalez Bryan, Mutavdzic Aleksandar, Maric Milos, Grondin Christophe.
Grondin kopt een voorzet van Vanaudenaerde in hoekschop.
De hoekschop overschrijdt de achterlijn. Gevaar geweken.
8

Goal
Doelpunt van Roberto Rosales (Onbekend Onbekend)
Rosales brengt AA Gent op voorsprong. Het eerste schot van de Costa Ricaan vliegt tegen de rug van Foley, maar in de rebound knalt hij het leer overhoeks voorbij De Winter.
13
Te korte terugspeelbal op De Winter. Hij ontzet en geeft een inworp weg.
15
Snelle tegenstoot van Westerlo. Tomou stuurt Ruiz diep, die op snelheid zijn mannetje passeert. Jorgacevic gaat goed plat.
18
Prachtige redding Jorgacevic op een poging van Ruiz. Westerlo is de beter voetballende ploeg, maar mist de kansen.
21
Ruiz kan onvoldoende bij een vrije trap van Scheelen. De bal gaat naast.
28
Gent komt er niet veel meer uit. Westerlo probeert met vlotte combinaties, maar kan niet gevaarlijk zijn.
29
Thijs haakt Modubi. Westerlo krijgt een vrije trap op een hele mooie plaats. Recht voor doel, net buiten het strafschopgebied.
30
Scheelen trapt de vrije trap in de muur.
31
Westerlo blijft aanvallen. Scheelen brengt voor. Tomou kan niet bij de bal.
32

Goal
Doelpunt van Bertin Tomou (Onbekend Onbekend)
Tomou trapt de gelijkmaker in twee keer binnen binnen. Suler kan de eerste poging nog blokken, maar de tweede schiet Tomou enig mooi binnen.
41

Goal
Doelpunt van Stef Wils (Onbekend Onbekend)
Stef Wils brengt Westerlo op voorsprong. Suler werkt een voorzet van Scheelen onvoldoende weg en Wils moet het leer maar binnen duwen.
42
Bijna 3-1 voor Westerlo. Tomou schiet op de lat.
43
 Gele kaart voor Marko Suler

44
AA Gent komt opnieuw goed weg. Ruiz schiet maar nipt naast. Jorgacevic was geklopt.
45
 2e gele kaart voor Marko Suler
Suler krijgt in twee minuten tijd twee keer geel en rood. Eerst voor protest, daarna voor een fout op Ruiz. AA Gent moet met tien man verder.
46
AA Gent schiet de tweede helft op gang. Kunnen de Buffalo's nog iets terug doen.
46
Vervangen Adekamni Olufade
Ingevallen Adriano Duarte

Scheidsrechter
Rust
Westerlo gaat met een 2-1 voorsprong de rust in. AA Gent moet met 10 verder. De wedstrijd lijkt gespeeld.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
50
Een rustig begin van de tweede helft. Voorlopig zonder doelgevaar.
54
Eerste kans van de tweede helft. Jorgacevic tikt een schot van Scheelen in hoekschop.
58
Vervangen Christophe Grondin
Ingevallen Roy Myrie

65
Er komt nog eens leven in de brouwerij. Adams probeert met een mooie plaatsbal Jorgacevic te verschalken, maar zijn poging gaat naast.
70
AA Gent probeert toch nog op zoek te gaan naar de gelijkmaker, maar Westerlo vangt de bezoekers uitstekend op. Het tactische plannetje van Ceulemans klopt voorlopig perfect.
72

Goal
Doelpunt van Bernd Thijs (Bryan Ruiz)
Thijs brengt AA Gent terug op gelijke hoogte. Thijs kopt een voorzet van Ruiz via de grond voorbij De Winter.
75
 Gele kaart voor Roberto Rosales

75
 Gele kaart voor Rachid Farssi

78
Modubi komt alleen voor Jorgacevic, maar besluit op de Sloveen. De kans op de 3-2.