Stadion: Florent Beeckmanstadion

Herbeleef FCV Dender EH - Sporting Lokeren (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen FCV Dender EH en Sporting Lokeren live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Na de zware nederlaag op het veld van Bergen wil Dender revanche. Lokeren won vorig weekend echter met 2-0 van Club Brugge en zit vol vertrouwen. Bij Dender is Patrick Asselman tijdelijk de hoofdcoach, want Johan Boskamp herstelt van een ingreep aan zijn knie.
FCV Dender EH: Berthelin Cedric, Deflandre Eric, Wiggers Michael, Neva Samuel, Burgel Xavier Frederico, Filipovic Predrag, Sanchez Davolio Francisco Paco, Blondelle Siebe, Smajic Sulejman, De Storme David, Sylla Norman.
Lokeren: Copa Barry Boubacar, Doll Olivier, Dupré Frederic, Strul Avi, Muharemovic Veldin, Carevic Mario, Overmeire Killian, Tiko Tshilola Tshinyama, Pavlovic Nebosja, Golan Omer, Maazou Ouwo Moussa.
1
De wedstrijd is begonnen.
10
Maazou krijgt de eerste goeie kans van de wedstrijd, maar Berthelin brengt redding.
13

Goal
Doelpunt van Killian Overmeire (Onbekend Onbekend)
Een lage vrije trap van Overmeire verdwijnt in het doel van Berthelin. Lokeren klimt op voorsprong.
15

Goal
Doelpunt van Norman Sylla (Sulejman Smajic)
Smajic profiteert van een slechte terugspeelbal van Dupré en bedient Sylla, die de 1-1 maar binnen te duwen heeft.
16
Sylla kopt net naast. Dender neemt het heft in handen.
25
Het is wachten op meer kansen in Dender-Lokeren na de twee vroege goals van Overmeire en Sylla.
26
Destorme kopt maar nipt over.
28
Overmeire besluit op Berthelin.
30
Golan probeert het nu eens bij Lokeren, maar zijn poging gaat hoog over.
35
Is de wedstrijd voorbij voor Smajic? De Bosniër grijpt naar zijn hamstrings.
38
Een schot van Deflandre wordt gepareerd door Copa.
38
Vervangen Sulejman Smajic
Ingevallen Gabriel Iribarren

Einde van de wedstrijd voor de smaakmaker van Dender, Sulejman Smajic. Iribarren vervangt de Bosniër.
42
Een schot van Destorme wordt relatief makkelijk gepakt door Copa.
45
 Gele kaart voor David Destorme

Scheidsrechter
Rust
Rusten doen we in Dender-Lokeren bij een 1-1 stand. Lokeren klom nog voor het kwartier op voorsprong dankzij Killian Overmeire, maar Sylla stelde al heel snel gelijk. Nadien volgden er nog kansen aan beide kanten, maar gescoord werd er niet meer.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
56
Sylla wordt goed aangespeeld door Destorme, maar de aanvaller laat de kans liggen.
61
Een vrije trap van Carevic gaat hoog over. Lokeren lijkt nog niet goed wakker in de tweede helft.
66
Het is wachten op kansen in een matige tweede helft.
70
De tweede helft is een lang uitgereikte geeuw. Er zijn geen kansen meer te zien.