Speeldag: Speeldag 16
Stadion: Florent Beeckmanstadion
Lokeren speelt gelijk op het veld van Dender
Dirk Pieters

Dender en Lokeren hebben zaterdagavond de punten gedeeld. De bezoekers kwamen nog wel eerst op voorsprong, maar zagen nog voor de pauze de bordjes weer in evenwicht komen. Dat was meteen ook de eindstand.

In een genietbare eerste helft kwam Lokeren al na goed tien minuten op voorsprong. Overmeire trapte een vrije trap voorbij Berthelin. Toch konden de bezoekers die voorsprong niet lang vasthouden. Dupré ging achteraan in de fout en Copa jon geen redding meer brengen op de van Sylla; 1-1. Lokeren was nu helemaal het noorden kwijt en kwam bijna nog op achterstand, maar Sylla schoot in het zijnet. Ook Lokeren kon nog eens dreigen met een stilstaande fase, maar dit keer was Overmeire minder goed bij schot en zo bleef de 1-1 tot de pauze op het bord.

Na de pauze viel er heel wat minder te beleven. Lokeren stond achteraan goed de verdedigen en kon enkel dreigen via stilstaande fases. Maazou zat niet in de wedstrijd en kreeg nauwelijks een kans. Toch scoorde hij vanuit het niets, maar zijn doelpunt ging niet door na buitenspel.  Zowel Dender als Lokeren leken tevreden met een punt en sloten zo dan ook de wedstrijd af. Vooral de thuisploeg schiet hiermee niet echt op in het klassement.